torstai 18. elokuuta 2016

Huipun tuntumasta

Luulen että olen raskaana!


Eilinen ja tämä päivä käänsivät uskonkelkan vessareissu kerrallaan. Vuotoa ei vain ole kuulunut, ei pisaraakaan, vaikka vähintään pisaroita olisi pitänyt jo näinä päivinä näkyä. Lisäksi kivut, jotka ovat olleet jossakin muodossa läsnä jo viikon - ja kehon lämpö, joka on yhäti armollisen korkea! On ollut myös muutamia muita, lieviä oireita (käsi ylös, joka toivoo että tekisin oirepäivityksen!).

Kaikki menee juuri niin kuin on tarkoitettu, siihen vaipuilen nyt luottamaan; tärisyttää. Tänään kihisytti innosta työpaikan vessassa! Ja julkisia odotellessa ja siellä sun täällä. Kihinäin jäljessä alkoi hipsutella sisään pieni epätodellisuuden tunne, väliin myös turtuus. Töistä tultuani kiskaisin yli tunnin päikkärit - yleensä en koskaan! 

Illan keskustelu personal trainerin kanssa: 
"Mä saatan olla raskaana." 
"Ai, vau! Te yritätte?" 
"Minä yritän." 
"...Ai? Öö. Siis -- mitä se tarkottaa?"

Seurasi kommentteja siitä kuinka nykyaika on siistiä, tiedustelu iästäni sekä siitä miten tähän päädyin - ja sitten estottomin ja söpöin kysymys: "Ai sä käyt siellä ja sitten ne aina laittaa sun sisään jotain?" 
Joo, niin juuri!

Huomenna on Suuri Aamu.

4 kommenttia:

 1. KÄÄK IHANAA!!!! Täällä niin sun matkassa mukana jännitetään! Kyllä on upeaa, että noin paljon oireita on jo ollut ja aivan parasta on sun oma asenne ja tsemppaus! Koita saada huilattua jotenkin tää yö ja niin paljon onnea ja kaikkea parasta huomiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos! <3 <3 :3 Onneksi kohta on viikonloppu, lisää huilaamista. ^^ Jännitellään! <3

   Poista
 2. Totta kai halutaan oirepäivitys! 😍

  VastaaPoista