maanantai 27. kesäkuuta 2016

"Jaksamisia"

Aaltoina... Aaltoina velloo jaksaminen. Viime lokakuussa en jaksanut enää yhtään, tammikuussa taas jaksoin hienosti. (Mutkattoman jakselun kausina blogi on usein hiljaa.) Tänään en jaksa, mutta kuukauden päästä ehkä taas kyllä, ja puolentoista kuukauden päästä onkin uusi inssi. Kummasti hekin jaksavat, jotka käyvät hoidoissa vuosia - kohtalo jota en toivoisi yhtään kenellekään, varmasti aivan kamalaa!

Ei huvita mikään, en halua mitään, ei kiinnosta mikään. Kaikki on latteaa. Saanko huuhtoa tuon heinäkuun vessanpytystä alas? En tarvitse sitä.

8 kommenttia:

 1. Voi harmi! Ymmärrän hyvin että olet surullinen. Vaikka tosi harva onnistuukin ensiyrityksellä, niin tietysti sitä toivoo että itse kuuluisi niiden ryhmään. Itselläni on ensimmäinen inseminaatio syyskuussa, joten meitä on ainakin kaksi jotka odottavat syksyä samasta syystä. Onneksi meillä on biologisesti vielä aikaa, jos vertailee niihin jotka menevät hoitoihin vasta kun he lähestyvät jo 40. Vaikkei sekään paljon lohduta kun kaipuu on kova. Taidamme olla suunnilleen samanikäisiä (täytin äsken 30).

  En keksi mitään lohduttavaa sanottavaa, mutta olen kovasti hengessä mukana, ja toivon plussaa meille molemmille kun syksy tulee!

  "Jaksamisia"! ;)
  /Blåklockan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, miten kivaa että lukijoideni joukossa on toinen kesän yli tuskastelija - ja ikätoveri vieläpä! :) Sinäkinkö hoidoissa yksin?

   Niin, suruani ei yhtään vähennä se että tämä oli vasta eka kerta, vaan ehkä jopa lisää - ja päälle tulevat huolet siitä, että mitä jos tässä meneekin hirmu kauan, mitä jos jokin on vialla. Kun nyt edes pääsisin tästä itseni syyttelystä! Mulla on lähipiirissä muutamakin noita ekalla yrityksellä onnistuneita sekä suunnittelematta raskaaksi tulleita, joten ehkä otokseni on biasoitunut. Kovasti universumilta odotin kesäplussaa!

   Kiitos hurjasti tsempistä, toivon myös suotuisaa syystuulta sulle! <3

   Poista
  2. Kiitos itsellesi tsempistä! :) Minäkin olen yksin hoidoissa, perus-syystä että sopiva mies ei ole vielä tullut vastaan, enkä uskalla odottaa liian kauan. Olen hyvin malttamaton pääsemään tositoimiin, mutta matkojen takia minun on odotettava syyskuuhun asti.

   Äitini, joka on kätilö, on kertonut että naisten hedelmällisyys nousee syksyllä kun päivät pimenevät, koska se tarkoittaa että vauva syntyy kesällä kun on paljon ruokaa ja lämpöä saatavilla. Toivottavasti tämä pitää paikkaansa! :)

   /Blåklockan

   Poista
  3. Haa, toivotaan näin! ^^ Kuulostaa musta vallan loogiselta.

   Hei hauska että löysit mun blogiin; mitä kautta tulit?

   Tuuhan taas kertomaan omia kuulumisiasi viimeistään syyskuun jälkeen! ;) Hyvää kesää!

   Poista
  4. Olen seurannut blogisi jo viime joulukuusta asti! :) Lyösin sen kun googlasin suomalaisia blogeja tästä aiheesta. Olen monen vuoden ajan lukenut ruotsalaisia blogeja, keskustelufoorumeita ja artikkeleitä tästä aiheesta koska olen ruotsinkielinen, mutta halusin löytää kotimaista vertaistukea kun nyt kuitenkin menen hoitoihin tässä Suomessa. Luen tämän lisäksi Plussanmetsästäjää, ja oman blogin aloittaminenkin on pyörinyt mielessä... Saa nähdä!

   Ehdottomasti kerron kuulumisia myöhemmin syksyllä, ja seuraan jatkossakin blogisi suurella mielenkiinnolla ja myötäelämisellä vaikka en aina kommentoisikaan! :)

   Hyvää kesää sinullekin!

   Poista
 2. Ja yksi asia vielä: Unohdin kehua kielenkäyttösi! Tekstisi ovat melkein kuin kaunokirjallisuutta - eläviä, kauniita ja herkkiä. On ilo lukea siitäkin syystä! :)

  Kirjoitin muuten tämän saman kommentin äsken vahingossa omalla nimellä, mutta poistin sen. Siinä on kuitenkin edelleen tyhjä kommentti minun nimelläni - pystytkö poistamaan sen kokonaan? Jos ei, niin ei sekään haittaa, olen kuitenkin jo kertonut suunnitelmasta kaikille läheisilleni, mutta se ei kuitenkaan ole ihan "facebook official" vielä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla että ihan googlaamalla löysit, ja ihana tietää että seuraat ja nautit lukemisesta. Kiitos erittäin lämmittävästä kehusta! :) Tulepa asap kertomaan, mikäli oman blogin perustat! Poistin haamukommenttisi - ei ennenaikaisia paljastuksia facekavereillesi. ;)

   Poista