maanantai 19. syyskuuta 2016

Hieno

Tänään katsoin ystävän valokuvaa kesätapahtumasta, jossa olimme kolme vuotta sitten - ja näin äkkiä kaikki upeat ihmiseni ja hetkeni tähtinä ylläni, menneet ja tulevat. Laajuuden tunne. Miten arvokas, arvokas verkosto.

Yksi uusi tähti tulossa tännepäin. Suoraan syliin! 

On kuukausi siitä kun tein positiivisen testin. Viikko siitä kun pikkutähteni syke ultrattiin. Ultrassa mukana ollut ystävä saattoi saada vauvakuumetartunnan! 

Työmatkani kulkee päiväkodin aidan vieritse. Tänään iltapäivällä portilla pyörivät lapset tervehtivät minua ja kysyivät, ketä tulin hakemaan. "En ketään, kuljen vain tästä ohi." Mutta en olekaan niin kaukana siitä kun menen hakemaan jotakuta! Enpä enää!

Nyt on hyvä, nyt on oikein oikein oikein hyvä. <3

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Moimoi! Pahoittelen hidasta vastaamista, jäissä on olleet blogihommat kun voin niin huonosti - siis fyysisesti, muuten kyllä olen suuren onnellisuuden vallassa. ^_^ Ihmetystä. Tänään oli toka ultra.

   Tervetuloa jatkamaan seuraamista uudessa blogissa: http://donnanlauma.blogspot.fi ! <3

   Poista
 2. Mahtava uutinen! Toivottavasti voit hyvin!

  VastaaPoista
 3. Hei! Löysin vasta blogisi, mutta aion seurata kuulumisiasi tästä eteenpäin. Onnea plussasta. Ehdin vielä hienosti mukaan raskauteen :-) Aion lukea vanhatkin kirjoituksesi, kunhan ehdin. Tervetuloa myös minun blogia lukemaan, joskaan en tiedä ehditkö ja viitsitkö nyt, kun sinulla on niin intensiivinen uusi elämänvaihe meneillään. Hirmu paljon onnea yhteiselle matkallenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Onpas tosi kiva kuulla että sain uuden aktiivisen lukijan! :) Kirjoitteluni siirtyy nyt uuteen blogiin osoitteessa http://donnanlauma.blogspot.fi . Sinne vaan mukaan! <3 Ja itsekin jään seuraamaan sun blogiasi -- samaan tahtiin kuin vastailen näihin kommentteihin, pahoinvoinnin ja jäätävän väsymyksen ehdoilla! ;) :D

   Poista